Qui som

La Farmàcia

Coneix la nostra farmàcia.

Aquesta oficina de farmàcia situada al barri de Marianao va obrir les seves portes l’any 1971 per la farmacèutica Mª Dolors Pérez Urpina. Ara, la 2ª generació familiar s’ha incorporat dins la titularitat i gestió de la farmàcia. Precisament, és aquesta segona generació la que ha donat continuïtat a la manera d’entendre l’ofici, alhora que ha adaptat l’empresa als successius canvis que ha patit el sector farmacèutic.

Es tracta, doncs, d’una farmàcia de barri que manté intacte un tracte professional i personalitzat, però que alhora ha crescut, tant a nivell físic (el local original va ser ampliat i remodelat de manera integral el 2002) com de facturació i nombre de treballadors, permetent guanyar eficiència en els encàrrecs i també ampliar l’oferta de serveis, d’exposició al públic i de varietat de productes (disposem de més 9.500 referències i tenim en estoc més de 30.000 unitats, tant de medicaments com de productes de parafarmàcia).

L’aprenentatge adquirit després de 51 anys d’experiència ha convertit aquesta farmàcia en un punt de referència d’assessorament i servei en qüestions de salut i qualitat de vida dels nostres clients, tant dins del barri com de tot Sant Boi de Llobregat. El consell farmacèutic de qualitat i adaptat a cada persona és la primera prioritat de tot el personal que treballa a la farmàcia, per sobre de criteris econòmics o comercials. Dispensem el que necessita la persona, ni més ni menys, i si la persona realment no necessita adquirir cap producte i el que necessita és una recomanació per millorar el seu estat de salut o necessita la intervenció d’un metge, és exactament el que se li indica .

El nostre objectiu és generar benestar i qualitat de vida a tota persona que entra a la nostra farmàcia, promocionant la salut amb un òptim assessorament.